HTML

.loading..

"Hová mennék vissza?Teljesen más már ott minden.Az emberek eltűntek.Az a világ már megszűnt."

Friss topikok

Linkblog

4. évad - Harmadik epizód - A HIKOKU életesek

2008.06.18. 21:28 :: fonthana

HItvány, KOrcs KUtya élet, röviden HIKOKU élet.Általában azok rendelkeznek vele, akik nem látnak boldogulást, értelmet, vagy lényeget életükben. Akiket nem várják haza, akiket nem vesznek emberszámba, akik körül lehet bármennyi ember bármennyi vidámság, mindig magányosak, és szomorúak.

HIKOKU élet.

Sokan mondják, csa a kiváltságosok érdeme..De ugyan ki szeretne kiváltságos lenni, ha annak ára a magány, a depresszió, a szenvedés, a kilátástalanság,és a könnyek torokfojtogatása ellen való küzdelem percől percre, napról napra.

A különlegesség, ha valaki unikuma fajának, környezetének, nem kellene, hogy efféle lélekbeli deformációkkal járjon, mint amivel jár.

Ha valaki, nem egy a sok kavics közül a tengerparton, akkor már számkivetett, és különc? Bolond e az, aki merőben új eszméket kiált a társadalomban? Kirekeszthető e, meglehet e bélyegezni?

Bizony meglehet. És meg is bélyegzik. Aki különc, azt meg kell bélyegezni!

Hol van már az igazságos, társadalmi egység, a szabadelvűség eszméje?

Csak elméletben létezett, mert vannak dolgok, amik a realitás sÍkján már nem mozoghatnak, mint ahogy elméletileg a világ összes hangyája is összefoghatna, és felfalhatná álmában a "Hangyairtópor-gyártó cég felelős igazgatóját"..de ez is csak elmélet, mely megvalósitásának útjába rengeteg kő lett lészen görgetve.

HIKOKU életet élők!!!Hozzátok kiáltok!

Mi lesz Így veletek, mi lesz Így velünk?

Hisz nem tagadhatom..én is csak egy vagyok közületek..kik HIKOKU életet élnek...

 

R9k

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://r9k-legacy.blog.hu/api/trackback/id/tr46527964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása