HTML

.loading..

"Hová mennék vissza?Teljesen más már ott minden.Az emberek eltűntek.Az a világ már megszűnt."

Friss topikok

Linkblog

4. évad - Kilencedik epizód - Változik e valami?

2008.10.08. 21:13 :: fonthana

 

" Az élet nem bonyolult, csak Te teszed azzá!" - hangzik el többszáz szájból nap, mint nap. Ezzel nem értek egyet.

Hisz miről is van szó? Arról, hogy nem nyugszunk törődünk bele abba, hogy a dolgok úgy vannak jól, ahogy vannak, hanem ágálunk a sorsnak, ellenállunk,és ezzel szenvedést okozunk saját magunknak.

Igen, igen, tudom! Már rég lehetne egy kiegyensúlyozott, normális hétköznapi életem. Sok lány van/volt,akik részesei lettek volna ennek a "harmonikus"-nak kikiáltott életnek. Az életemnek.

De valami megváltozott, már rég. Valami nem úgy van, ahogy elvárják tőlem. Magam ellensége lennék tán, vagy élvezem a szenvedést?Vagy keresem a bajt? A kihÍvásokat? Vagy csak nem szeretem a hétköznapi életstÍlust? De akkor mégis mit szeretnék? Hisz a szÍvem úgy fáj néha, egy JÓ, egy szimpla, hétköznapi tucat-élet után, egy szerető társsal...de aztán előbukkan valami innen mélyről..és azt súgja, hogy Több vagyok,és ne vesztegessem el értékeimet, mert nem erre születtem.

Lehet ez a gondolkodás fog megölni.

Annyit tudok, hogy hiányoznak "emberek" a múltból..és hiányzik "Ő", akitől már megint sikerült eltávolodni, és aki, úgy érzem, ezt az egész mizériát megtudná oldani..de valamiért nem úgy alakulnak a dolgok..

Ki tudja..Felsőbb hatalom?Sors, már megint?

Lehet minden marad a régiben, és semmi sem változik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://r9k-legacy.blog.hu/api/trackback/id/tr2704084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása